Om oss

TRADINNO

tradisjon – innovasjon

 House of Concepts

Business Meeting
Business Meeting

press to zoom
Business Meeting
Business Meeting

press to zoom

Virksomheten

Tradinno bygger team og konsepter. Sammen med dyktige mennesker og investorer etablerer vi selskaper og bygger de til suksess. Vårt arbeidsområde er å forbedre eksisterende produkter og tjenester og tilpasse disse til dagens og fremtidens krav. Målet er å bedre kundereise, bærekraft og miljø. Våre satsingsområder er for tiden netthandel&varetransport, arbeid&arbeidsplass, eiendom&utleie og møbel&inventar.

CWI_0101-DONE-WEB 1200w_150dpi.jpg
CWI_0101-DONE-WEB 1200w_150dpi.jpg

press to zoom
Presentasjon-amfi.jpg
Presentasjon-amfi.jpg

press to zoom
M6_Fasade_sommer.jpg
M6_Fasade_sommer.jpg

press to zoom
CWI_0101-DONE-WEB 1200w_150dpi.jpg
CWI_0101-DONE-WEB 1200w_150dpi.jpg

press to zoom

Historien

Tradinno ble stiftet i 1999 av Kåre Arthur Trobe.
Seriegründer Kåre Arthur Trobe er født i Kristiansund og er nå bosatt i Moss. Han er utdannet urmakermester og har i tillegg studert økonomi, ledelse og design.
Etter flere år som urmaker, servicesjef og butikksjef i ur- og gullsmedbransjen, startet reisen som gründer i 1998. 12 år etter solgte han sitt første konsept som var et patentert butikkinnredningssystem som muliggjorde åpen og sikker utstilling av klokker og smykker. Produktet var da eksportert til 18 land, hadde avtaler med noen av verdens største merkevarer og største kunde lå i Hong Kong.
Etter 5 år som markedssjef og daglig leder i et av Norges ledende display- og emballasjefirma, startet han igjen som gründer i 2015. 
En av årsakene til at Kåre Arthur bestemte seg for å starte som selvstendig igjen, var en invitasjon til visning av et nytt og spennende næringsbygg i Moss. Tykkemyr 1 var under bygging. Her skulle det etableres et coworking space, det første Kåre Arthur visste om i Østfold, og det rett i nærheten av hjemmet hans. Han møtte opp på visning og tok beslutningen samme kveld.
1 .mars 2015 var Kåre Arthur tilbake i gründertilværelsen. Denne gangen som konsulent, for andre som trengte hjelp til å lykkes med gode ideer. Med på reisen fra start har Jan Østlund vært mentor, støttespiller og styremedlem i Tradinno.

CWi-09543.jpg
CWi-09543.jpg

press to zoom
CWi-09297.jpg
CWi-09297.jpg

press to zoom
CWi-Moss-09934.jpg
CWi-Moss-09934.jpg

press to zoom
CWi-09543.jpg
CWi-09543.jpg

press to zoom

Coworking

Selskapet fikk i løpet av det første året 4 ansatte, hvor Kåre Arthur sin kone, Aina Trobe, var en sentral medspiller. Teamet flyttet inn i egne lokaler på Tykkemyr 1 i MOSS i 2016. Parallelt med oppdrag for kunder startet arbeidet med å bygge og drifte et coworkingspace på et areal på 550m2.

Det tok ett år å bygge opp en medlemsmasse på 35 personer. Coworkingen trengte et eget driftsselskap. Sammen med et av medlemmene, startet Kåre Arthur CWi AS i januar 2017. Samtidig etablerte også Kåre Arthur oppstartsselskapet Homeboxx AS sammen med tre andre fra coworkingen.

I 2017 ble det innledet samtaler og møter med Höegh Eiendom som for flere år tilbake hadde kjøpt en hel bydel i Moss. Höegh Eiendom kjøpte seg inn i CWi AS høsten 2017 for å være med å bygge det lokale stedet og få på plass en IT-løsning for effektiv drift. 

Coworkingen ble flyttet fra Tykkemyr til Verket 15. august 2018. I den forbindelse ble et eget driftsselskap stiftet, CWi Moss AS. Etter bare ett års drift hadde avdelingen på Verket fått 60 selskaper på plass, og nærmere 150 mennesker hadde jobben sin her hver dag.  Dette eies nå 100% av Höegh Eiendom og har endret navn til Ö.

I forbindelse med at Høegh eiendom kun ønsket å benytte det som var bygd opp til sine egne eiendommer i Moss, Oslo og Ski, så kjøpte Høegh Eiendom  resten av selskapet CWi AS. Tradinno tok over merkevaren Coworking International og en kopi av IT-plattformen bygd på white label systemet Nexudus og samarbeidsavtaler med leverandører som var opparbeidet gjennom en to-års periode. 1. januar 2020 startet arbeidet med å rigge til utvidet satsing.  1. mai samme år ble Tradinno AB stiftet med base i Gøteborg i Sverige.  Et ekspertteam ble etablert for å ta fatt i eiendomsmarkedet som forhandler av Nexudus i Skandinavia. Nexudus med opparbeidede integrasjoner tilpasset Skandinaviske forhold er et system for effektiv og lønnsom drift av coworkingspace, fleksibel utleie av kontorer og møterom.  

Gå lag
Gå lag

press to zoom
Gå lag
Gå lag

press to zoom

Team & Konsepter

Coworking gir synergi gjennom at man treffer spennende og dyktige mennesker. Dette har vi tatt med oss videre og dagens virksomhet bærer preg av det. Ideer dukker opp og man etablerer konsepter og selskaper som bygges sammen med folk med utfyllende kompetanse og nettverk. I dag jobber dedikerte team med konseptene Homeboxx, RE:inventar, Inventr og Offissen. Tradinno er forhandler for Nexudus og Silent Lab i Skandinavia og eier konseptet repod og merkenavnet Coworking International.